Alle blogs Leo leest

 • Blog: Leo leest #6, Nescio in Noord

  Blog: Leo leest #6, Nescio in Noord

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam Noord. De zesde aflevering gaat over schrijver Nescio en zijn leven in Noord.


 • Blog: Leo leest #5, Pieter Roemer

  Blog: Leo leest #5, Pieter Roemer

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam Noord. De vijfde aflevering gaat over schrijver Pieter Roemer en zijn boek NOORD IN BEELD.


 • Blog: Leo leest #4, Johnny van Doorn

  Blog: Leo leest #4, Johnny van Doorn

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam Noord. De vierde aflevering gaat over schrijver en oud-Plan Van Gool bewoner Johnny van Doorn.


 • Blog: Leo leest #3, Jan Donkers

  Blog: Leo leest #3, Jan Donkers

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam-Noord. De derde aflevering gaat over het werk van schrijver en radiomaker Jan Donkers uit Nieuwendam.


 • Blog: Leo leest #2, Sal Santen

  Blog: Leo leest #2, Sal Santen

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam-Noord. De tweede aflevering gaat over het werk van schrijver en politiek activist Sal Santen uit Tuindorp Oostzaan.


 • Blog: Leo leest #1, een introductie

  Blog: Leo leest #1, een introductie

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam-Noord. Vandaag de eerste aflevering: een introductie.