Te doen

 • 3 juni: Wijkwandeling Buiksloterham

  3 juni: Wijkwandeling Buiksloterham

  Zaterdag 3 juni 2023 (13.30 uur)

  Wandel zaterdag 3 juni mee en leer meer over de geschiedenis van de Buiksloterham.

 • 24 juni: Fietstocht Landelijk Noord

  24 juni: Fietstocht Landelijk Noord

  Zaterdag 24 juni 2023 (13.30 uur)

  Ontdek met onze gids Jaap de Waterlandse Zeedijk! We beginnen bij het museum en eindigen bij de Ceuvel in de Buiksloterham.

 • Luisterverhaal van Anjanie

  Luisterverhaal van Anjanie

  Altijd!

  Welkom bij het te beluisteren verhaal van Anjanie Autar waarin zij meer vertelt over haar ervaring als alleenstaande moeder. In het museum kun je haar volledige verhaal lezen naast het portret gemaakt door Jessie Tichelaar.

Te lezen

 • Blog: Leo leest #6, Nescio in Noord

  Blog: Leo leest #6, Nescio in Noord

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam Noord. De zesde aflevering gaat over schrijver Nescio en zijn leven in Noord.

 • Blog: Leo leest #5, Pieter Roemer

  Blog: Leo leest #5, Pieter Roemer

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam Noord. De vijfde aflevering gaat over schrijver Pieter Roemer en zijn boek NOORD IN BEELD.

 • Blog: Leo leest #4, Johnny van Doorn

  Blog: Leo leest #4, Johnny van Doorn

  In de blogreeks ‘Leo leest’ bespreekt oud-bibliothecaris Leo Willemse boeken uit en over Amsterdam Noord. De vierde aflevering gaat over schrijver en oud-Plan Van Gool bewoner Johnny van Doorn.

Bezoek of excursie op maat

Voor bezoek met een groep aan het museum of een excursie onder leiding van een ervaren gids kun je een offerte aanvragen. Wij kunnen e.e.a. aanpassen aan je wensen. Een excursie of bezoek voor groepen is ook mogelijk buiten de openingstijden van het museum.

Interesse? Neem contact op via: info@museumamsterdamnoord.nl

Geweest