Te doen

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland.


Geweest

 • Rondleiding door curator Laura

  14 Mei 2022

  Op zaterdag 14 mei geeft curator Laura van Roemburg een korte rondleiding. Daarna heb je de mogelijkheid de tentoonstelling op je gemak te bekijken.

 • Internationale Vrouwendag

  8 maart 2022

  Op dinsdag 8 maart opent Museum Amsterdam Noord gratis haar deuren voor vrouwen en organiseert een discussieavond over de positie van de vrouw in de huidige samenleving. Deze avond wordt georganiseerd voor en door vrouwen en vindt plaats in Huis van de Wijk de Meeuw.

 • Workshop lyrics schrijven

  22 februari 2022

  Op dinsdagavond 22 februari geeft zangdocente Gina Heijne een workshop lyrics schrijven in de tentoonstellingszaal van Museum Amsterdam Noord.

Bezoek op maat

Voor bezoek met een groep aan het museum of een excursie onder leiding van een ervaren gids kunt u een offerte aanvragen. Wij kunnen e.e.a. aanpassen aan uw wensen. Een excursie of bezoek voor groepen is ook mogelijk buiten de openingstijden van het museum.

info@museumamsterdamnoord.nl

Fiets- en wandeltochten

Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis van Amsterdam Noord? Wij bieden fiets- en wandeltochten op maat onder begeleiding van onze spraakzame en deskundige gidsen, die kennis hebben van de geschiedenis van heel Amsterdam Noord, € 10 p.p. per uur.

wandelenfietstochten@museumamsterdamnoord.nl